MESNA INDUSTRIJA SEMIĆ

Blago svakog stola

IM Semić dugi niz godina osnažuje i jača povjerenje svojih potrošača. Brand Blago je zajednički uspjeh naših potrošača i uposlenika, te veoma prepoznatljiv i omiljen brand na bosanskohercegovačkom tržištu.
Povjerenje potrošača najveće je blago naše kompanije!Industrija mesa Semić dugogodišnji je reprezent proizvodnje najkvalitetnijih mesnih proizvoda na području Bosne i Hercegovine. Veliko iskustvo iz oblasti obrade i pripreme mesa i mesnih proizvoda doprinijelo je visokoj kvaliteti koju garantuju izvrsne sirovine, moderni tehnološki procesi, znanje i sigurnost.
U kombinaciji modernih kreativnih metoda i tehnoloških dostignuća svakim danom težimo razvijati nove i kvalitetnije trendove na tržištu, koji će u isto vrijeme biti dostupni najvećem broju kupaca.

Kontrola kvaliteta te očuvanje okoliša i zaštita životne sredine najvažniji su procesi kojima uposlenici IM Semić poklanjaju veliku pažnju. Svjetski priznati i provjereni sistemi i standardi (HACCP, ISO 9001) koje je naša kompanija uredno implementirala i kontinuirano radi na unaprjeđenju jamče da su proizvodi visoke kvalitete, sigurni, i lahko dostupni. IM Semić uspješno je ispunila sve uslove koje je je zahtijevala Agencija za certificiranje Halal kvalitete i time izvršila recertificiranje Halal standarda BAS 1049:2010. Halal certificiranjem su obuhvaćeni svi proizvodi naše kompanije.

Proizvodni asortiman podijeljen je u nekoliko kategorija:
· Tradicionalni suhomesnati proizvodi (suho meso, sudžuka…);
· Polutrajni proizvodi (kobasice, hrenovke, salame…);
· Oblikovani proizvodi (ćevapi, sudžukice, pljeskavice…).
Bogat i širok asortiman proizvoda IM Semić zaokružen je ponudom svježeg mesa (teleće, juneće, jagnjeće…) koje je dostupno širom Bosne i Hercegovine u našim maloprodajnim objektima.

IM Semić odlikuje i kontinuirana uključenost u životne i društvene procese, razumijevanje i kolegijalnost uposlenih, povjerenje, transparentnost i vjera u zajednički uspjeh, što našu kompaniju svrstava u red društveno odgovornih domaćih kompanija.